Over ons

Lageschaar bv, Verbouw, Badkamer & Keukenmontage:

Heeft zich door de brede ervaring gespecialiseerd in het “fijnere” werk. Tegenwoordig bestaan de werkzaamheden dan ook vooral uit het leveren van maatwerk. Ieder mens wil tegenwoordig “uniek” zijn en Lageschaar bv, Verbouw, Badkamer & Keukenmontage speelt hier dan ook op in. Voor iedere klant worden de eigen wensen vertaald in prachtige creaties.

Lageschaar bv, Verbouw, Badkamer & Keukenmontage bestaat uit een team van 18 vakmensen met ieder een eigen specialiteit. Gedurende de verbouwing denken onze vakmensen dan ook graag met u mee. Daarnaast beschikken wij over een eigen wagenpark en werken wij uiteraard met goed en professioneel gereedschap.

Over het algemeen wordt elk project van begin tot eind gerealiseerd door Lageschaar bv, Verbouw, Badkamer & Keukenmontage. Of het nu gaat om demontage, sloopwerk, het installatiewerk van gas, water of cv, stucwerk, tegelwerk van vloeren en/of wanden, het leveren en leggen van pvc vloeren. of een gehele kleine verbouwing, Lageschaar bv, Verbouw, Badkamer & Keukenmontage helpt u graag.

Wij komen uiteraard geheel vrijblijvend bij u langs voor een offerte op maat.

Ons werkgebied beslaat de gehele Achterhoek, Twente, Liemers en regio Arnhem.

Over ons