Nieuws

Toiletten

on 25 juli 2016

Zelf maken we dagelijks gebruik van ons toilet, maar deze wordt ook bezocht door gasten. Vaak zijn toiletten verouderd en wilt u deze een opfrisbeurt geven en het staande toilet vervangen voor een zwevende.

Deze wensen kunnen wij vervullen voor u door het leveren en monteren van een inbouwreservoir, toilet, wastafel, kraan en betegelen van de W.C.-ruimte.

Door een relatieve kleine ingreep herkent u het kleinste vertrek van de woning niet meer terug.

Tevens zijn wij het juiste adres voor het leveren van sanitair tegen scherp concurrerende prijzen.

Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Toiletten

Badkamers

on 25 juli 2016

U denkt erover om uw badkamer deels of helemaal te vernieuwen? Dan biedt Lageschaar bv, Verbouw, Badkamer & Keukenmontage hiervoor de oplossing. Alles is mogelijk en zo zijn dan ook al uw wensen daadwerkelijk te realiseren. Wanneer u wilt veranderen maar op sommige punten nog niet goed weet wat u wilt, helpen wij u graag door het aandragen van mogelijkheden en ideeën.

Lageschaar bv, Verbouw, Badkamer & Keukenmontage verzorgt het traject van begin tot eind, zo houden wij alle werkzaamheden in eigen hand. Wij verwijderen voor u uw oude badkamer, maar we passen ook het elektra en leidingwerk voor u aan. Stucwerk en tegelwerk van uw wanden en vloeren behoort ook tot onze diensten. Lageschaar bv, Verbouw, Badkamer & Keukenmontage realiseert dus uw totale badkamer.

Tevens zijn wij het juiste adres voor het leveren van sanitair tegen scherpe, concurrerende prijzen.

Neem hier contact met ons op.

Lees meer
Badkamers

Keukens

on 25 juli 2016

Een nieuwe keuken plaatsen of uw huidige keuken vervangen? L.M. monteert keukens op nieuwbouw- renovatieprojecten. U kunt bij ons terecht vanaf de eerste inmeting tot aan het kookklaar opleveren van de keuken. We verwijderen bestaande keukens, leggen de leidingen op de juiste plek en verzorgen het tegel- en stucwerk.

Tevens kunnen wij kwaliteit keukens leveren met uitsluitend goede apparatuur.

Lageschaar bv, Verbouw, Badkamer & Keukenmontage biedt u hier de oplossing!

Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Keukens

Tegelwerk

on 25 juli 2016

Tegelwerk is een vak apart, er komt dan ook behoorlijk wat precisie om de hoek kijken om goed tegelwerk neer te zetten. Lageschaar bv, Verbouw, Badkamer & Keukenmontage heeft in de loop der jaren een behoorlijk aantal badkamers, toiletten en keukens voorzien van nauwkeurig tegelwerk, tot tevredenheid van onze klanten.

Om uw tegelwerk een extra uitstraling te geven is een fraaie afwerking gewenst. Vraag naar de diverse opties die er binnen het tegelwerk mogelijk zijn. Tevens zijn wij het juiste adres voor het leveren van uw wand- en vloertegels.

Neem hier contact met ons op.

Lees meer
Tegelwerk

Stucwerk

on 25 juli 2016

U kunt bij Lageschaar bv, Verbouw, Badkamer & Keukenmontage terecht voor de afwerking van uw woning, winkel of kantoor. Wij bieden u hierin een breed scala aan mogelijkheden.

Bij aanpassingen in woningen door bijvoorbeeld het verplaatsen van leidingen. Bent u uitgekeken op de huidige wand- of plafondafwerking of zijn ze in slechte staat, dan kunnen wij deze geheel of gedeeltelijk opnieuw stuken en schilder- of behangklaar maken voor u. Ook bestaat de mogelijkheid dat wij een extra afwerking aanbrengen d.m.v. spachtelputz.

Na het stucwerk ziet uw ruimte er weer als nieuw uit en geeft uw woning weer een complete verfrissende uitstraling.

Lageschaar bv, Verbouw, Badkamer & Keukenmontage staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en wij streven ernaar om samen met u tot het gewenste resultaat te komen!

Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Stucwerk

Vloerverwarming

on 25 juli 2016

Bent u op zoek naar een goede vloerverwarming? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om bestaande situaties of nieuwbouw, voor Lageschaar bv, Verbouw, Badkamer & Keukenmontage is het geen enkel probleem! Vaak denkt u dat vloerverwarming aanleggen in bestaande situaties een probleem is, maar voor ons niet. Hoofdverwarming of bijverwarming, vloerverwarming voor tegels of vloerverwarming met een houten vloer; met onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Ook dit frezen wij op maat bij u in de vloer. De vloerverwarmingsverdeler-pomp plaatsen wij op een geschikte plek tussen de cv leiding.

Vloerverwarming biedt u het juiste comfort en is energiezuinig en daarom erg geliefd.

Lageschaar bv, Verbouw, Badkamer & Keukenmontage kan u, door de jarenlange ervaring, garanderen dat u kwaliteit geleverd krijgt tegen een goede prijs. Bij ons staat uw tevredenheid centraal!

Neem hier contact met ons op.

Lees meer
Vloerverwarming

Installatie

on 25 juli 2016

Installatiewerkzaamheden zijn vaak werkzaamheden die over het hoofd worden gezien, maar zijn zeker niet minder belangrijk.

Onze ervaring leert, dat vaak alles net op de verkeerde plek ligt en dan verplaatst dient te worden. Wanneer u een nieuwe keuken heeft gekocht met de juiste apparatuur is het erg belangrijk dat deze natuurlijk op een verantwoorde wijze afgezekerd wordt.

Diverse apparaten vragen vaak een hoog vermogen en moeten dan ook apart afgezekerd worden in de meterkast op een aparte groep. Het aanpassen, uitbreiden of het geheel vernieuwen van de groepen is voor ons dan ook geen probleem.

Ook hier denken we met de klant mee en maken geheel vrijblijvend een gespecificeerde offerte voor u op maat. Onze werkzaamheden voeren we uit met goed gereedschap en de sleuven in de wanden worden gezaagd. Doordat we de stofzuiger erbij hebben beperken we de overlast van stof zoveel mogelijk.

Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Installatie